Nivåvakter i mässing
HMFB

Ny förbättrad kopplingsdosa med skyddsklass IP67. Vakten är försedd med både G1"-gänga och fläns, vilket ger två monteringsalternativ. Lämpligt för olja och andra petroliumprodukter. Med egen produktion tillverkad vi i önskade längder, ange nivåmått vid beställning.
HMCB

Konstruktionen ger full spårbarhet trots att den är justerbar. Övre muttern kan lossas och vakten kan lyftas för test utan att vrida kabeln. Kompressionskopplingen är fast och trycktät efter åtdragning. Vakten tillverkas för vätskedensiteten 0,9 som ett bra medelvärde för såväl vatten, hydraul-vätskor samt olja.

HMDHI

Kompakt utförande med kontakt enligt DIN 43650, IP65
Vakten tillverkas för vätskedensiteten 0,9 som ett bra medelvärde för såväl vatten, hydraulvätskor samt olja. För kritiska nivåmått där flottörens flytkraft har betydelse begär separat omräkningstabell.
HMCHI

Justerbar uppåt.
Kompakt utförande med kontakt enligt DIN 43650, IP65. Kompressionskopplingen är fast och trycktät efter åtdragning. Konstruktionen ger full spårbarhet trots att den är justerbar. Övre muttern kan lossas och vakten kan lyftas för test utan att vrida kabeln.Vakten tillverkas för vätskedensiteten 0,9 som ett bra medelvärde för såväl vatten, hydraulvätskor samt olja.

HMC

Justerbar nivåvakt med kabel.Vakten tillverkas för vätskedensiteten 0,9 som ett bra medelvärde för såväl vatten, hydraulvätskor samt olja.

HMC1/2

Kompakt utförande före mindre tankar. Justerbar nivåvakt med kabel.Vakten tillverkas för vätskedensiteten 0,9 som ett bra medelvärde för såväl vatten, hydraulvätskor samt olja.

HMCK

Nivåvakten är försedd med kopplingsdosa i aluminium, IP65. Kompressionskopplingen är fast och trycktät efter åtdragning. Inbyggd justerbar termostat 30 - 90°C.
±3°C inkl. hysteres. Vakten tillverkas för vätskedensiteten 0,9 som ett bra medelvärde för såväl vatten, hydraulvätskor samt olja.

Hittar du inte den nivåvakt du söker?
Ring oss på 08-771 02 20 så hjälper vi er